ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

1. Σε περίπτωση που θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο λάθος ή κάποια αστοχία στην παραγγελία που έχεις παραλάβει, τότε πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας εντός 10 ημερών και να μας ενημερώσεις για τυχόν πρόβλημα που παρουσιάστηκε μέσω e-mail ή μέσω της σελίδας μας στο facebook.
Σε περίπτωση κατεστραμμένης συσκευασίας ή πιθανής παραβίασης της που οφείλεται κατά τη μεταφορά της, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να μην παραλάβει και να ενημερώσει την Εταιρία και να αποστείλει σχετικές φωτογραφίες.
Σε κάθε περίπτωση το Superkid.gr φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών του χωρίς επιπλέον χρέωση.


Έχουμε φροντίσει να κάνουμε ειδική συμφωνία με τη κούριερ,ώστε να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου. Η διαδικασία έχει ως εξής:

  1. Μας ενημερώνεις στο email info.superkid@gmail.com ή με μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβες το προϊόν και μας ενημερώνεις
  2. Διαλέγεις με τι θέλεις να αντικαταστήσεις το επιστρεφόμενο προϊόν
  3. Στέλνουμε κούριερ στο χώρο σου και παραλαμβάνει αυτό που θέλεις να επιστρέψεις και αφού το παραλάβουμε σου στέλνουμε το νεό προϊόν.
  4. Όλη αυτή η διαδικασία, θα σου στοιχίσει 6,00€ (το κόστος μετάβασης,το κόστος επιστροφής). Εξαιρούνται τα ογκώδη αντικείμενα που έχουν ογκομετρική χρέωση ανάλογα το προϊόν.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  • Αλλαγές γίνονται εντός 10 ημερών απο την ημερομηνία αγοράς, βάση των συνοδευτικών παραστατικών (απόδειξη, τιμολόγιο, voucher courier).Απλά μας ειδοποιείς με mail στο info.superkid@gmail.com
  • Δεν γίνονται αλλαγές χωρίς τα παραστατικά αγοράς (απόδειξη,τιμολόγιο)
  • Δεν γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα ή σπασμένα προϊόντα
  • Δεν γίνοται αλλαγές σε είδη που έχουν έκπτωση ή είναι σε προσφορά
  • Τα προϊόντα πρέπει να είναι στη συσκευασία τους με τα καρτελάκια τους
Μπορείς επίσης να επιστρέψεις ο ίδιος το προϊόν στο σημείο παράδοσης (Ισχύει μόνο για Ηράκλειο Κρήτης).

Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info.superkid@gmail.com ή στην σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/superkid.gr και θα φροντίσουμε να σε βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.